New York din 10 clădiri istorice

A fost născut în secolul al XVII-lea nu privează mare oraș din new york de un set bun de clădiri pline de istorie: aici vom alege zece dintre ele.Descoperite toscan clădiri Giovanni da Verrazzano în 1524 și a numit-o Noi Angoulême, cu ideea că a fost pentru francezi. Dar clădiri istorice primii oameni să se stabilească au fost coloniștii olandezi, care au numit New Amsterdam, până când, în 1664, a căzut în mâinile limba engleză și a fost redenumit New York.Din acele timpuri, la fel de vechi, nu sunt vizibile rămâne, dar secolelor XVIII, XIX și XX, este încă prezentă pe străzile din acest oraș global, care are multe de oferit –mai mult decât pare– pentru iubitorii de istorie.În New York există biserici care concurează în măreție în timp ce încearcă să imite europene vechi catedrale; mari clădiri neo-clasice care dau solemnitate la cele mai mari centre de guvern sau de afaceri; și mari monumente dedicate culturii și de a călători.

Saint Paul ‘ s Chapel
Nu este nici cea mai mare dintre bisericile new york, clădiri nici cel mai remarcabil, dar cele mai vechi: a fost construită în 1766 (este clădire publică în utilizare continuă cu cele mai vechi din oraș), imitând londinensa St-Martin-in-the-Fields (și este duios să cred că, atunci, turnul a fost cel mai înalt punct al orașului), și douăzeci de ani mai târziu a supraviețuit Marelui Incendiu care a distrus mai mult de clădiri istorice 500 de clădiri din apropiere, în timpul ocupației britanice de Război de Independență.În 2001 a supraviețuit intact la atacul asupra Turnurilor Gemene, în ciuda faptului că la câteva sute de metri nu este pierdut „, nu o fereastră” și a devenit primul adăpost de persoane afectate (astăzi găzduiește un mic muzeu cu amintirile din acea tragedie).

Clădiri istorice sunt protejate

Primăria
Primăria istorică a orașului New York clădiri istorice a fost construit între anii 1802 și 1810, într-un stil care imbina Georgian –care a fost adaptarea american Renaissance– europene, vizibile mai ales în interior, și un neo-clasic, este în mod clar inspirat de fracesa care este palpabilă pe fatada exterioara.În interior subliniază impresionant spațiu central, cunoscut sub numele de rotunda, înconjurat de zece coloane corintice, și împodobit cu un rafinat scară în spirală. Acolo se află două mari eroi ai războiului Civil, Abraham Lincoln și Ulysses S. Grant.

Biserica Sfânta Treime
Catedralele gotice, Biserica sfânta Treime din new york, a adus un omagiu, tind să fie clădiri hegemonică în orașele lor. Chiar și în multe orașe europene, legea a interzis să depășească în înălțime lor elegant turnuri-companario să nu empequeñecerlas. În contrast, în Manhattan, între Broadway și pe Wall Street, Biserica sfânta Treime se pare ca o biserică, mici istorice printre clădiri istorice zgârie-nori înalți care-l înconjoară, deși în 1846, când el a terminat de a fi construit, a fost cea mai înaltă clădire din oraș.Pentru un vizitator obișnuit să european de urbanism, vizita la interior și puncte de vedere din turnul său (în loc de a privi în jos vă invităm să se uite în sus) sunt înconjurate de această curiozitate suplimentare.

Saint Patrick ‘ s Cathedral
Catedrala Arhiepiscopiei din New York, pe Fifth Avenue, vizavi de Centrul Rockefeller, cele două turnuri de o sută de metri de mare (aceeași înălțime au Chartes, la 30 de metri puțin de la Notre-Dame) palid în înălțime, deși prezența lor este încă superbe.A fost construit în secolul al XIX-lea în stil neo-gotic, iar construcția sa a implicat artiști italiană, engleză și franceză. Bijutierii de Tifanny ‘a avut grijă de altare din Saint Louis și Saint Michel, și William Ordway Partridge a fost o „pieta”, care, a nu fi capabil de a concura in frumusete cu aceea a lui michelangelo, este de trei ori mai mare.Zgârie-norii care înconjoară pitic, dar, de asemenea, să ne dea istorice o oportunitate de neimaginat în Europa: în clădiri istorice căutarea la o catedrala… de mai sus.