CELE MAI CELEBRE MONUMENTE DIN EUROPA.

Care sunt cele 20 cele mai renumite monumente din Europa? Care sunt cele mai emblematice monumente din marile orașe din Europa? Atunci când am de călătorie prin Europa, ne-am face de obicei în căutare de cei mari monumente, muzee sau palate de care am auzit de la mici. Este adevărat că de simplu vagabondaj proiect de lege sau a zăbovi în piețe, de asemenea, reprezintă fără îndoială un stimulent. Și, desigur, vizita, de asemenea, una dintre cele mai frumoase spații naturale, care sunt răspândite peste tot în Europa.Cu toate acestea, omogenitate relativă a continentului este rezultată în ceea ce am putea numi o „călătorie de aventură în căutare de noi culturi” este redus, în Europa, la nivelul minim de exprimare, fiind mare monumente unele dintre cele mai importante puncte de interes. Poate cineva sa viziteze Atena și nu se apropie de Parthenon? Puteți vizita Roma fără a se bucura de Colosseum? Pentru că asta e ideea acestui post: de ca –pentru noi – sunt cele 20 cele mai renumite monumente din Europa; că, practic, să definească orașul, și nimeni nu ar trebui să ratezi.

Cel mai cunoscut monument din Londra, fără îndoială. Poate în Paris poate fi o îndoială cu privire la alegeri, dar în Londra, nu. Deși nu toată lumea știe că, în realitate, Big Ben este doar clopotul din turnul cu ceas al Palatului Westminster și nu întregul turn, din 2012 poartă numele de Turnul lui Isabel, în onoarea de curent regina regentă. Imaginea de Palatul Westminster cu Big Ben inclus, de pe celalalt mal al Tamisei, este una dintre cele mai frumoase din Londra.

TORRE DE BELEM, LISABONA
De un turn al xxi-lea, un Turn din secolul al XVI-lea, ridicat de la Lisabona, și care a făcut funcțiile Turnului de Colectare a Impozitelor. Împreună cu Mănăstirea de la mănăstirea Jerónimos, este cel mai faimos monument de la Lisabona și, poate, Portugalia. Acesta este un turn conceput în stil manuelin în vigoare la data și amintește de Turnuri de Tribut în castele medievale.

TURNUL EIFFEL, PARIS
Una dintre cele mai renumite monumente din Europa și, în realitate, întreaga lume. Deși în Paris există mai multe repere iconice (cum ar fi catedrala Notre Dame sau Arcul de Triumf), poate că este Turnul Eiffel, cel mai cunoscut din oraș. este cineva care nu știe asta? Merită să acorde o intrare pentru a urca la partea de sus a turnului pentru a fi capabil să se bucure de una dintre cele mai minunate priveliști urbane care poate fi avut în toată Europa.

ATOMIUM, BRUXELLES

Am întâlnit Atomium, atunci când el a ilustrat cartea mea sociale a patra de GBS. Cum ar fi Turnul Eiffel de la Paris, motiv pentru construcția de Atomium a fost o Expoziție, care a fost cunoscut sub numele de General Expoziție de Prima Categorie, în 1958. Cele 9 sfere legate prin coridoare (poți urca la punctul de observație din cauza prezenței de scări rulante) sunt concepute reprezintă un atom de fier, mărită de 165 de miliarde de ori. Deși, în principiu, ar trebui să aibă o durată scurtă de viață, popularitatea de Atomium a fost imediată și, acum, este una dintre cele mai cunoscute monumente din Europa.

ST. VASILE, MOSCOVA
Catedrala sfântul Vasile este, probabil, cel mai faimos dintre monumentele de la Moscova și, de asemenea, cel mai eye-catching. S-ar putea îndoi în cazul în care pentru a localiza unele dintre cele mai mari catedrale din Moscova Kremlin. Cu toate acestea, nimeni nu se îndoiește că Sfântul Vasile este imaginea cel mai cunoscut din capitala rusă. Aceasta este o catedrala din secolul al XVI-lea, foarte populare, din cauza de mare colorate de cele mai multe cupole în ceapa și care a însemnat o ruptură cu arhitectură tradițională, bizantine și muscovit.

COLOSSEUM, ROMA
Roma antică este una dintre cele mai mari atractii ale capitalei italiene. Dar dintre toate marile monumente romane trecut a lăsat o moștenire de la oraș, Colosseum, veche amfiteatrul Flavio, este, fără îndoială, cel mai spectaculos și vizitați emblematice ale orașului.