7 minunate clădiri celebre, care sunt adevărate opere de artă arhitecturală

Casa de la Cascada


Odată gata să ia pentru a construi o casă frumoasă, un soț și o soție americanii Edgar și Liliane Kaufmann este reparat la costuri și a angajat cel mai bun arhitect disponibil în țara dumneavoastră: Frank Lloyd Wright. Ilustrul artist a făcut un design uimitor, plasarea de construcție într-un râu, cascadă Bear Run, Fayette, Pennsylvania. Casa este acum un monument național, u.s., deschis pentru public.

Palacio Salvo
Acest monument istoric al orașului Montevideo, Uruguay, a fost în timpul său, cu 95 de metri, a doua cea mai înaltă și cea mai mare clădire din America de Sud. Proiectat de către Italian Mario Palanti la o înălțime de circulație, art deco și-a deschis în 1928, energia solară este, de asemenea, imperecederamente legate de cultura muzicală din uruguay. Înainte de a ieși din palat prin ordin al bogați frații Excepția cazului în care, în teren, și a lucrat confitería la Giralda, locul unde el a jucat în primul rând La Cumparsita, tango-ul este cel mai bine-cunoscut în lume. Aici este un video pentru a vă bucura este un lucru magnific.

Palatul de Nariño
Casa de Narino este echivalentul în Columbia din statele unite ale americii Casa Albă: scaunul de guvernul național și reședința oficială a șefului Statului. Această clădire neoclasică sobrietate și frumusețe poartă numele de Antonio Nariño, precursor de mișcările de independență american imperiu spaniol, care s-a născut într-o casă înainte de a situat pe aceeași mulțime. Acesta a fost proiectat de francezul Gaston Lelarge și columbian Julián Lombana și deschis în 1908 și conține o valoroasă colecție de opere de artă.

Casa de Condes de San Mateo de Valparaiso

Această clădire impresionantă în stil baroc a fost construit în secolul al XVIII-lea în actualul mexic DF de capete de acuzare de San Mateo. Casa a trecut prin mai multe mâini până când a fost achiziționat de către două Bănci au fuzionat în 1884 pentru a forma Banco Nacional de Mexic, instituție privată care are sediul principal în palatul. Acesta a fost proiectat de arhitect mexican Francisco Antonio Guerrero y Torres.

Casa Rosada
Puterea Reală de San Juan Balthasar din Austria, construită la sfârșitul secolului al XVI-lea, a trecut prin mai multe renovări și reconstrucții ieșiri placi de desen de mai mulți arhitecți, Cele mai bune site-uri web pentru a viziona filme xxx online gratuit legal celebre si spectaculoase, printre suedez Carl Kihlberg și Henrik Åberg, și italianul Francesco Tamburini, până termini cu aspectul curent, de diferite stiluri arhitecturale, în Buenos Aires, în fața, de asemenea, foarte bine cunoscut de Plaza de Mayo. Acesta își datorează numele popular pentru culoarea caracteristică, și este sediul guvernului argentinian și un monument național.

Palatul Güell
Acest lucru de unul dintre cele mai mari figuri ale arhitecturii moderniste, Catalan Antoni Gaudí i Cornet, este situat în Barcelona, orașul spaniol în care artistul a murit neobișnuit în 1926, după ce a fost călcat de un tramvai și să fie luate pentru un cerșetor, astfel încât el nu a primit îngrijire medicală corespunzătoare. Gaudi s-au grăbit în muncă, fiind primul proiect major comandat de care avea să devină sponsor principal, om de afaceri și politician Eusebi Güell. Palatul are un aer de artă islamică este legată de peninsula Iberică, în special mudejar și nazari, precum și influențe orientale și este un world Heritage site.

Moscova Kremlin
Nu este o clădire, ci o cetate, dar nu există nici un loc în lumea care se adună atât de multă artă în atât de puțin spațiu, fie că este arhitectura, sculptura, pictura, confecții metalice, tâmplărie și diverse obiecte. Palate, catedrale, turnuri, bijuterii, vagoane, coroane, arme, clopote, veșminte, nimic de valoare are propriul spațiu de la kremlin, moscova. Este sediul guvernului rus de pe vremea țarilor.